Liderul PSD Cluj, Ioan Rus, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca va candida pentru o functie de vicepresedinte al partidului la Congresul din 22 aprilie. "Voi candida pentru o pozitie de vicepresedinte. Vor fi 5-7 vicepresedinti ai PSD, conform noului statut", a precizat Rus. Rus a afirmat ca "Grupul de la Cluj" nu a hotarat pe cine va sustine pentru functia de presedinte al PSD, o decizie in acest sens urmand sa fie luata abia dupa incheierea conferintelor judetene ale PSD, adica dupa 18 aprilie. Intrebat de ziaristi cum va colabora cu Iliescu, in cazul in care acesta va fi ales presedinte al partidului, Rus a spus ca "nu este nevoie de o relatie directa presedinte-vicepresedinti".

"Noul Birou Permanent este o structura colectiva, unde deciziile se iau prin vot. O relatie directa cu presedintele va avea doar secretarul general al PSD", a precizat Ioan Rus. Rus este al doilea lider al PSD, dupa Ioan Mircea Pascu, care anunta oficial ca va candida pentru o functie de vicepresedinte.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.