La doar o zi dupa ce candidatul Aliantei PNL-PD, Adriean Videanu a anuntat ca-l asteapta pe contracandidatul sau de la PSD la tribunal pentru delictele de calomnie si insulta, a venit si randul primarului "Care este" sa-si ia revansa. Vanghelie a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca il va da in judecata pe Videanu, pentru "injuriile si amenintarile" primite de-a lungul campaniei electorale, informeaza Rompres. Primarul sectorului cinci s-a plans de faptul ca Videanu deruleaza o serie de actiuni privind intimidarea sa, in contextul in care candidatul PSD a adus la cunostinta opiniei publice o serie de documente care il priveau pe candidatul Aliantei. Intre acestea se numara "Dosarul apartamentul", asocierea unei firme administrata de Videanu cu fostul prefect PSD de Teleorman, Teodor Nitulescu, asocierea lui Adriean Videanu cu SAFI prin intermediul societatii Secom.

Candidatul PSD se simte "atacat, terorizat si amenintat"

Marian Vanghelie a spus ca toate aceste cazuri sunt publice, cunoscute la Registrul Comertului sau de instantele judecatoresti si nu vede in acest context de ce a trebuit sa fie "atacat, terorizat si amenintat" de Adriean Videanu in cursul emisiunilor televizate. Mai mult, candidatul social-democrat spune ca actiunea de intimidare a Aliantei D.A. s-a concretizat prin faptul ca in ultimele zile a fost sesizat de PNA pe motivul ca mai multi pensionari ai sectorului 5 ar fi fost convocati telefonic la o intalnire cu conducerea PSD care a avut loc la Teatrul de Opereta.

Noi dezvaluiri

"Este normal sa fiu chemat la PNA in timpul campaniei? In momentul de fata se incearca o presiune pentru ca am scos aceste dosare, care sunt de fapt documente publice. (...) Dl. Videanu este asociat cu cei pe care i-a atacat si despre care spune ca sunt hoti", a afirmat Vanghelie, care a adaugat ca Videanu si-a luat 6-7 licente de cariera in timpul guvernarii PSD. Marian Vanghelie a mentionat ca dosarul penal privind asocierea SC Secom cu SAFI s-a inchis doar cu o luna in urma, intrucat Adriean Videanu este la putere. Candidatul PSD la Primaria Capitalei a subliniat ca nu se lasa speriat de toate aceste incercari si a promis noi dezvaluiri despre Adriean Videanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.