Gabriel Sandu, care este si coordonatorul pe Bucuresti al partidului, a explicat ca saptamana trecuta, Comisia de etica si arbitraj a partidului a facut o propunere de invalidare a cererii Alinei Plugaru de a se inscrie in partid, in filiala sectorului 1.

Potrivit vicepresedintelui PLD, cererea poate fi admisa numai in cadrul Biroului Executiv al formatiunii, care nu se va intruni decat dupa data de 25 noiembrie. Sandu a explicat ca problema este una dificila deoarece, daca vedeta nu va fi primita, se va spune ca PLD nu respecta dreptul cetateanului la optiune. In schimb, daca Alina Plugaru va fi acceptata, liberal-democratii vor avea o problema pentru ca primesc "astfel de oameni", potrivit lui Sandu.

Ziarul "Click" a creat insa rumoare in randul opinie publice cu un articol din editia de astazi, unde afirma ca actrita porno Alina Plugaru este membru cu acte in regula, al Partidului Liberal- Democrat.

Potrivit ziaristilor de la "Click", actrita a mers miercuri sa se inscrie in cadrul Organizatiei Sectorului 1 a PLD, unde a fost intampinata de colegii de partid, care au masurat-o din cap pana-n picioare. “In toate partidele exista cate o blonda, care face furori. Vreau sa fiu ca Elena Udrea”, a spus hotarata Alina, potrivit aceleiasi surse.

De asemenea, in editiile trecute ale ziarului, Alina Plugaru si-a declarat admiratia fata de liderul PLD, Theodor Stolojan. O alta vedeta sexy care a cochetat cu politica este Simona Senzual. Potrivit unui alt tabloid, "Libertatea", Simona s-ar fi inscris in PD.