Premierul liberal isi face campanie printre pensionari chiar pe banii acestora.
Peste 1,5 milioane de pensionari au primit in ultimele zile scrisori cu dedicatie din partea premierului Tariceanu prin care li se aminteste ca Guvernul pe care il conduce este cel care le-a marit pensiile si „nivelul de trai“. Pina la alegerile din 25 noiembrie, toti pensionarii Romaniei - peste 5 milioane de persoane - vor primi scrisorile electorale cu antetul Guvernului. Pentru actiunea electorala mascata sub denumirea de „campanie de informare“ au fost alocate de la bugetul asigurarilor sociale 4 milioane de lei, adica 1,1 milioane de euro.

Exact cu doua zile inainte de inceperea campaniei electorale pentru euroalegeri, Tariceanu a semnat Hotarirea de Guvern nr. 1.289 privind aprobarea efectuarii unor cheltuieli din bugetul asigurarilor sociale de stat, prin care se decide „finantarea cheltuielilor pentru informarea si consultarea pensionarilor sistemului public de pensii, in limita sumei de 4 milioane de lei“, pensionarii urmind sa primeasca cite un chestionar de la Casa Nationala de Pensii, raspunsurile urmind sa fie centralizate de casele judetene de pensii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.