Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat ieri, la Pitesti ca, in cazul in care formatiunea pe care o conduce nu va depasi pragul electoral de 5 la suta la alegerile pentru Parlamentul European, conducerea formatiunii, in frunte cu el va demisiona.
“Intreaga conducere va demisiona in bloc, in frunte cu mine, daca partidul pe care-l conduc nu va obtine cel putin 5 la suta pe 25 noiembrie”, a precizat liderul conservator. El a mai spus ca vor fi demisi, daca nu-si vor prezenta demisia, toti presedintii de filiale judetene care nu vor obtine, la randul lor, 5 la suta. Liderul conservator si-a exprimat, insa, speranta ca PC va obtine la euroalegeri 7 la suta, scor pe care il considera “realizabil”. De asemenea, Voiculescu a facut apel catre membrii formatiunii sa nu mearga la Referendumul organizat pe 25 noiembrie, odata cu alegerile europarlamentare. El le-a cerut membrilor sai sa ignore Referedumul, deoarece acesta reprezinta “o posibilitate pentru Traian Basescu sa faca campanie electorala pentru PD si PLD”.

Voiculescu a mai sustinut ca Referendumul este “un non-sens, un mijloc de cheltuire a banilor publici”, in conditiile in care Parlamentul si-a dat deja acordul pentru votul uninominal . Liderul PC a reiterat invitatia publica presedintelui Traian Basescu de a participa la emisiunile de dezbatere realizate la posturile de televiziune ale grupului Intact, patronat de fiica sa, Camelia Voiculescu. Presedintele conservator a reactionat astfel la gestul presedintelui de a convoca, la sfarsitul saptamanii trecute, la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai televiziunilor locale, pe motiv ca posturile nationale se afla sub influenta unor anumite cercuri de interes.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.