Presedintele Traian Basescu si-a inceput ofesiva electronica pentru a-i convinge pe romani sa se prezinte la referendumul din 25 noiembrie si sa voteze “pentru” introducerea variantei de vot uninominal pe care el si-o doreste.
Reteta aplicata de cei care se ocupa de strategia electorala a presedintelui nu este noua. Site-ul www.basescu.ro, folosit la referendumul din vara, convocat atunci pentru a-l demite pe Basescu din fruntea statului, a fost refacut si trasmite, acum, indemnuri pentru sustinerea uninominalului. “NU pentru Demitere” a fost inlocuit cu “DA pentru Uninominal”, iar seful statului, surazator, ii ataca pe “listaci”, asa cum ii nu­meste pe parlamentarii alesi pe liste, cu indemnul: “Hai la curatenie!”.

“De ani de zile, vezi cum politicienii pe care i-ai votat pe liste motaie in Parlament sau isi vad de propriile interese. Acum, ai ocazia sa cureti clasa politica romaneasca. Nu-i lasa sa isi faca singuri legea prin care sa fie alesi. Mergi la referendum si voteaza DA pentru uninominalul fara compromisuri. Pentru ca, in viitor, sa poti alege oameni, nu liste. Hai la curatenie!”, este mesajul prezidential de intampinare.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.