Dupa ce a lansat ipoteza crearii polului PNL – PC – PSD dupa alegerile europarlamentare, vicepresedintele PLD, senatorul Gheorghe Flutur, vine cu amanunte.
El sustine ca liderii locali ai celor trei partide vorbesc despre o guvernare a acestui trio si despre amanarea alegerilor parlamentare pana in martie 2009.

-Domnule Gheorghe Flutur, din informatiile dumneavoastra, in ce conditii se va forma polul PNL - PSD - PC?


Prin tara, mai multi lideri locali PSD si PC vorbesc despre acest pol, despre aceasta alianta, si apropierea este deja foarte vizibila. Ieri (duminica - n.r.), presedintele Voiculescu a confirmat la Suceava ce am spus eu. Pe de alta parte, amanarea discutarii legii bugetului de stat in cele doua Camere ale Parlamentului arata clar ca PNL este la mana PSD in continuare si ca in aceasta perioada se incearca sa se faca locuri libere in Guvern. Avem guvernul "Ziua si gafa" si sunt deja destule locuri libere create dupa gafele unor ministri. Strategia PNL a fost aceea de a minti electoratul ca nu va face nici o constructie cu PSD pana la alegerile europarlamentare. Dupa aceea o vor face lejer. PNL a incercat sa profite de o parte a electoratului liberal din Romania, pentru ca a avut nevoie de voturile lui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.