Cel de-al VIII-lea congres al BNS, care a debutat ieri la Palatul Parlamentului, a fost un bun prilej pentru stanga politica de a incerca sa obtina sustinerea sindicatelor.
Petre Roman, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana si Dan Voiculescu s-au intrecut in promisiuni de sprijinire a BNS, aducand critici politicilor economice si sociale ale guvernarii de dreapta din ultimii ani. La actiunea sindicala, cu participare masiva pesedista, au lipsit reprezentanti ai PD. In schimb, la un moment dat, ziaristii au aflat cu stupoare ca presedintele Traian Basescu ar putea repeta episodul Romexpo si ca ar urma sa-si faca simtita prezenta la Congresul BNS. Informatia s-a dovedit insa a fi doar un zvon, Cotroceniul neconfirmand o astfel de varianta. Pe tot parcusul zilei, politicienii au vorbit despre nedreptatile sociale, salarii mai mari si un trai decent.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.