“Curtea Constitutionala ar trebui sa ia pozitie in legatura cu implicarea pe fata a presedintelui Traian Basescu in campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 25 noiembrie”, a declarat, la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Acesta s-a aratat contrariat de faptul ca, desi seful statului “participa constant” la mitingurile organizate de “unele partide politice” in campania pentru alegerile europarlamentare, Curtea Constitutionala nu a luat nici un fel de pozitie fata de acest lucru. “Nu e treaba mea sa comentez activitatea Curtii Constitutionale, dar este straniu ca nimeni nu s-a sesizat pana acum de ceea ce face presedintele Traian Basescu”, a afirmat Varujan Vosganian. Ministrul Economiei a spus ca va evita, pe viitor, sa se mai pronunte in legatura cu actiunile desfasurate de seful statului, mai ales cand acestea au ca scop doar “sporirea capitalului de imagine al sefului statului”. “Traian Basescu imi aduce aminte de popa care, de Boboteaza, arunca crucea in apele inghetate ale raurilor si zeci de zabauci se arunca dupa ea sa o recupereze. Asa se intampla si cu Traian Basescu: arunca cate o fumigena in eter si zeci de alte persoane incep sa comenteze ce si cum, spre satisfactia acestuia”, a mentionat Varujan Vosganian.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.