Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a solicitat tuturor membrilor partidului sa nu participe la Referendumul pentru introducerea votului uninominal, care se va desfasura pe 25 noiembrie, simultan cu alegerile pentru Parlamentul European.
Concret, liderul conservatorilor a remis organizatiilor judetene o circulara prin care le cere sa boicoteze referendumul. “Noi consideram ca este inutil, pentru ca Romania are o lege a votului uninominal. Ce rost are sa facem un referendum pe un proiect care exista?”, a afirmat Voiculescu, apreciind ca, prin acest scrutin, romanii “ii fac doar hatarul presedintelui Traian Basescu”. Potrivit lui Voiculescu, membrii partidului vor evita orice fel de implicare in campania pentru Referendum. Nu in ultimul rand, Partidul Conservator a declansat o campanie de strangere de semnaturi in vederea sustinerii in Parlament a proiectului de lege privind impunerea interdictiei de a parasi tara pentru infractorii romani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.