Eurodeputata Alessandra Mussolini, membra a formatiunii italiene Alternativa Sociala, a anuntat vineri retragerea din grupul Identitate, Traditie, Suveranitate (ITS) din Parlamentul European, ca reactie la "ofensele" aduse familiei sale de catre liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, relateaza ASGMedia, potrivit Mediafax.
"Ca urmare a comunicatului trimis de Corneliu Vadim Tudor, vicepresedinte al Senatului roman si presedinte al Partidului Romania Mare, care a ofensat grav familia mea si pozitia exprimata in mod liber referitor la siguranta cetatenilor italieni supusi agresiunilor continue din partea cetatenilor romani, am comunicat presedintelui PE ca nu mai sunt conditiile pentru a ramane in grupul ITS", a afirmat Alessandra Mussolini.

In replica, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, pentru Mediafax, ca Alessandra Mussolini nu avea de unde sa se retraga, pentru ca el a desfiintat grupul Identitate, Traditie, Suveranitate din PE cand a facut public anuntul ca ii retrage pe cei cinci europarlamentari din respectivul grup. in urma deciziei sale, grupul s-a dizolvat, deoarece nu mai avea numarul necesar de membri.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.