Incet-incet, liderii democrati incep sa vorbeasca laudativ de PSD, nimeni altul decat partidul pe care il criticau pana mai ieri. Secretarul general si seful campaniei PD, Vasile Blaga, a recunoscut ieri ca in afara de formatiunea pe care o reprezinta si de PSD, toate celelalte partide politice nu se implica activ in campania pentru alegerile europarlamentare si cea pentru Referendumul popular.
Mai mult chiar, Blaga a precizat ca, in opinia sa, “se simte un boicot” al Referendumului. “Am vazut abordari diferite in aceasta campanie electorala. Cred ca in afara de PD si de cel PSD, restul, inclusiv la emisiunile televizate, nu abordeaza teme de interes european. Sigur, putem afirma ca avem totusi de-a face cu o campanie normala, in care toata lumea incearca sa prezinte cat mai atractiv programul lor, ca sa fie alesi. Este ceva firesc, chiar si noi ne axam campania pe convingerea electoratului sa iasa la vot. Ceea ce nu este firesc, este ca Referendumul popular sa fie boicotat”, a spus Blaga. El a adaugat ca principalul om politic care boicoteaza Referendumul este chiar presedintele onorific al PSD, Ion Ilescu. Suspect, atacul democratului il vizeaza pe simbolul social-democratiei, personalitatea politica cea mai pregnanta a PSD. Geoana este, din nou, iertat si probabil, incurajat sa continue “reforma“ in partid....


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.