Vanghelie e prezent in mai toate actiunile importante ale PSD, alaturi de presedintele partidului, Mircea Geoana. Asa cum se va intampla si la Deva, unde edilul sectorului 5 al Capitalei va face campanie pentru PSD brat la brat cu Geoana si Nastase.

Presedintele PSD Bucuresti, primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, isi face din ce in ce mai mult loc la masa sefilor social-democrati. Printre cele mai critice voci la adresa fostului presedinte PSD, Adrian Nastase, sau a senatorului PSDVasile Dancu, ambii aflati in relatii tensionate cu liderii centrali ai PSD, Vanghelie este prezent la toate evenimentele majore ale partidului. Un exemplu in acest sens este campania pentru Parlamentul European pe care PSD o organizeaza in judetul Hunedoara. Deputatul PSD din judet, Cosmin Nicula, l-a invitat pe Vanghelie la Deva laolalta cu liderul PSD, Mircea Geoana, cu presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, si cu deputatul Adrian Nastase.

"Mircea Geoana e presedintele partidului si va veni in judet pentru campania electorala la alegerile pentru Parlamentul European. Adrian Nastase va veni sa isi lanseze cartea ÇRomania EuropeanaÈ atat la Deva, cat si la Sibiu. Ion Iliescu nu va veni, din motive obiective. Marian Vanghelie, din cate am discutat cu el, va veni pentru eurocampanie si pentru un schimb de idei intre organizatii, avand in vedere ca este presedintele celei mai importante organizatii a partidului", a spus Nicula.