Stolojan este vedeta incontestabila a Capitalei, a Romaniei. Oriunde mergi, impovarat de griji si de nevoi, liderul PLD iti zambeste.
De pe garduri, din intersectii, de pe blocuri. Bannerele din care Stolojan te priveste ranjind au impanzit Bucurestiul. Niciun partid nu mai poate concura la acest capitol cu liberal-democratii. De la inaltimea celor 3 la suta, liderii PNL scruteaza sfidator Romania. Ei pot, ei te asculta, ei sunt cei mai buni... Cum poti face fata ca simplu cetatean unei asemenea avalanse de promisiuni? Este foarte greu sa respingi avansurile politice marca Stolojan. Vazut ca viitorul premier al Romaniei (ce isi poate dori mai mult presedintele Basescu?), liderul PLD ar trebui, inainte de toate, intrebat de unde are liliputanul sau partid, intrat in Parlament pe usa liberala, atata banet sa capteze interesul alegatorilor.

Intelegem ca miza ruperii PNL a fost una uriasa, iar sumele aruncate in lupta... uriase, dar intrebarea tot ramane: cu lupta anticoruptie ce se aude domnule Basescu? Din “fericire” pentru PLD, Daniel Morar si institutia pe care o conduce are de luptat cu “ penalii” ministri liberali, adversarii politici ai sefului statului. Coincidenta... Unii, nu putini, spun ca este vorba de mai mult decat atat. Astfel, impartialitatea celei mai inalte functii in stat s-a transformat intr-o arma electorala veritabila. In interesul cui? Al Romaniei, in niciun caz...


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.