Primarul PD al Capitalei nu mai vrea inca un mandat de edil. Basescu si partidul sint insa de alta parere.
Liderii PD incearca sa schimbe decizia lui Adriean Videanu de a nu mai candida la inca un mandat in fruntea Primariei Generale a Bucurestiului. Pina si predecesorul sau, presedintele Traian Basescu, i-a transmis lui Videanu ca trebuie sa-si continue mandatul. „Are obligatia sa mai candideze o data. Eu, ca om politic, as fi neimpacat sa plec fluierat, stiind ca fac un lucru bun. Si mi-as spune: mai incerc o data, pentru ca vreau sa iau si roadele“, i-a transmis Basescu lui Videanu intr-un interviu publicat luni de „Evenimentul zilei“. „Ceea ce am inceput eu este un ciclu care nu-ti permite sa vii de fiecare data cu un nou primar. Cred ca cel mai bine pentru Bucuresti ar fi ca Videanu sa-si asume ce se intimpla, sa explice mai bine si sa continue, pentru ca e singura varianta sa plece frumos din functie“, il avertizeaza seful statului. El a identificat si problemele actualului edil al Capitalei. „Marea problema a lui Videanu nu este ca face ce trebuie, ci ca vorbeste prea putin si modul cum vorbeste il face dificil de inteles si de agreat. Si mai are o problema: merge pe jos mult prea putin prin Bucuresti“, spune Basescu.

In interiorul partidului, Videanu a anuntat deja ca PD trebuie sa-si caute un alt candidat pentru alegerile de anul viitor. De curind, el a recunoscut si public faptul ca nu mai are de gind sa candideze pentru un nou mandat de primar, intr-o emisiune televizata pe B1 TV. Colegii sai de partid nu sint insa de acord cu decizia lui Videanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.