Secretarul general al democratilor Vasile Blaga propune o „restructurare radicala a statului" si reia ideea colaborarii intr-o viitoare guvernare cu „anumiti oameni" din PSD si PNL

Democratii sustin ca sunt pregatiti sa ramana in opozitie pana in martie 2009, termenul-limita pentru organizarea alegerilor parlamentare. Secretarul general al PD Vasile Blaga a spus, in cadrul unei reuniuni de partid organizate la Predeal, ca platforma electorala a democratilor la urmatoarele alegeri va fi axata pe continuarea Programului de guvernare din 2004.

Vasile Blaga sustine ca PD are in vedere o „restructurare radicala a statului" si s-a declarat convins ca partidul sau va ajunge din nou la Palatul Victoria. El a incercat sa-i disocieze pe democrati de guvernarea Aliantei D.A., apreciind ca „au fost doar asociati" cu liberalii, intrucat nu au numit nici premierul, nici ministrul finantelor publice.

„In anul 2008, statul nu trebuie sa mai semene cu cel din 1989", a afirmat Vasile Blaga. Liderul PD a facut cunoscut ca, dupa eliminarea democratilor de la guvernare de catre premierul Tariceanu, si-a avertizat colegii sa se pregateasca pentru o perioada de opozitie, ce ar putea dura pana in martie 2009.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.