Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a criticat, ieri, atitudinea grupurilor parlamentare ale PD si PLD din Camera Deputatilor, care , fara niciun motiv, dupa cum spune deputatul, au parasit, marti, sala de sedinta, punand problema cvorumului de sedinta. ”PD nu stie sa construiasca, stie doar sa distruga. Parasirea salii de catre un grup parlamentar este un gest de protest, de exprimare a unei optiuni politice, dar trebuie facuta intr-un mod civilizat”, a precizat deputatul.

Acesta a spus ca, daca deputatii democrati doreau sa-si manifeste nemultumirea fata de un proiect de lege, puteau sa o faca prin vot, sau puteau sa anunte de la microfon motivul pentru care nu doresc sa mai participe la sedinta.

”PD, la ora aceasta este un partid fara doctrina, un partid care, fara acea samanta de doctrina, nu are perspectiva, nu are un drum trasat. Ei doresc doar sa ajunga la ciolanul puterii,” sustine liderul PRM.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.