Contrele pe tema referendumului devin din ce in ce mai aprige. Premierul Tariceanu si-a castigat locul in majoritatea cotidianelor centrale, dupa ce i-a transmis presedintelui Basescu faptul ca referendumul nu este legal daca se desfasoara in aceeasi perioada cu europarlamentarele.

Tariceanu ii cere lui Basescu sa nu ii divida pe romani isi intituleaza "Romania Libera" articolul in care este prezentata replica premierului adresata presedintelui.

"Cotidianul" ironizeaza disputa dintre palate si lasa de inteles ca acest prim schimb de scrisori dintre presedinte si premier este doar un episod dintr-o serie mai lunga. Razboiul dintre palate, proba scrisa - este titlul dat de jurnalistii de la "Cotidianul".

Ziarul "Ziua" trateaza, la randul lui, acest moment politic. Tariceanu: Referendumul costa - scrie ziarul si reda majoritatea declaratiilor primului-ministru.

Majoritatea ziarelor afirma ca atacurile erau previzibile si ca la fel de previzibil este faptul ca vor urma multe asemenea lovituri pana la alegeri.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.