PLD si PD nu poarta, in prezent, discutii pe tema fuziunii intre cele doua partide, a declarat, duminica, la Suceava, presedintele PLD, Theodor Stolojan, transmite ROMPRES.

El a precizat ca nu se pune problema unei fuziuni sau absorbtii a vreunuia dintre cele doua partide, ci discutiile se axeaza pe proiectul de unificare a fortelor de dreapta din Romania.

Totodata, Theodor Stolojan a afirmat ca negocierele dintre cele doua partide pe aceasta tema vor demara dupa 25 noiembrie, dar nu se pune problema dizolvarii PLD.Stolojan a mai declarat ca in campania electorala pentru alegerea europarlamentarilor se va aborda si tema privind combaterea coruptiei in Romania.
''Nu vom cadea in capcana lansata de Tariceanu si de multi altii, in ideea ca nu trebuie dezbatuta in campania electorala problema coruptiei pentru ca nu e o tema europeana. Este o tema europeana fiindca Romania este in Uniunea Europeana'', a sustinut Stolojan.

Liderul PLD a aratat ca, la sfarsitul acestui an, se va intruni Consiliul de Ministri ai UE, care va hotari daca Romaniei i se aplica sau nu clauza de salvgardare pe justitie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.