Asa ca pe langa publicatiile zilnice, deputatii si-au facut abonamente la tot felul de reviste mondene si de scandal care sa-i puna la curent cu ultimele cancanuri, indiferent ca nu au o legatura cu activitatea legislativa. Ei s-au aratat interesati de reviste si revistute cu multe poze pentru adolescente, care sa-i invete ultimele tendinte in machiaj, in moda sau frizuri, dar si de publicatii care sa-i ajute sa-si amenajeze casa si gradina.

Abonamentele la presa scrisa pe care si le-au selectat deputatii pentru 2008 abunda de reviste care sa acopere toate domeniile de interes. Pasionatii de automobile pot consulta reviste de profil auto, dar si sportiv. Cei care aveau nevoie de un sfat pentru propria locuinta sau gradina vor primi o serie de publicatii de design interior si amenajari in domeniul constructiilor si arhitectural.

Revista femeilor pentru barbati

Alte reviste acopera interesul pentru agricultura si ferme sau medicina naturista. Cea mai mare pondere in cererea alesilor o au insa revistele glossy pentru adolescente si pentru femei, care-i pun la curent cu tot ce e nou in preferintele doamnelor.

„Cui folosesc revistele pentru femei? Pai, in primul rand, noua, barbatilor“, a recunoscut vicepresedintele Camerei, Lucian Bolcas. „E preferabil sa-i incurajam pe deputati sa citeasca orice, decat sa nu citeasca deloc“, a afirmat Bolcas.