Presedintele principalului partid de opozitie din Ungaria, FIDESZ, fostul premier ungar Viktor Orban, va participa la o serie de manifestari electorale in campania pentru Parlamentul European a episcopului reformat, fost presedinte de onoare al UDMR, Laszlo Tokes.
Fratele episcopului Tokes, vicepresedintele Uniunii Civice Maghiare, Tokes Andras, a declarat miercuri la Targu Mures ca, spre finalul campaniei electorale, fostul premier ungar si Laszlo Tokes se vor deplasa impreuna in patru orase din Transilvania, unde exista o importanta populatie maghiara, pentru a organiza forumuri cetatenesti. Tokes Andras a spus ca primul forum va avea loc in data de 20 noiembrie la Targu Mures, urmand ca manifestarile sa continue la Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe. Laszlo Tokes candideaza ca independent la PE, dupa ce nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu UDMR privind candidatura pe liste comune.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.