Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, ca desi, nu ii face placere sa comenteze acest lucru, presedintele Traian Basescu s-a dovedit “nerusinat” luand parte la lansarea candidatilor PD pentru PE.
”Nu imi face placere sa am un nou prilej in care sa spun ca dl. presedinte Basescu este nerusinat, este nerusinat fata de Constitutie, fata de opinia publica, fata de oricine altcineva decat fata de PD-istii lui. Asta pare sa fi devenit o tara in care dansii se bat cu coji de portocale dupa ce le mananca si noi ar trebui sa salivam”, a declarat Antonescu. Liderul liberal a afirmat ca, tinand cont ca, personal, poate fi acuzat de subiectivism, si-ar dori ca presa sa comenteze daca e normal ca seful uni stat, care, prin Constitutie, trebuie sa dovedeasca echidistanta fata de toate formatiunile politice, “se duce si se face in chip evident si fara retinere agent electoral la lansarea electorala a unui partid”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.