Pentru ca formatiunea lui Vadim e izolata financiar de „sponsorii care nu mai vor sa dea nici un ban“, in strategia de campanie este consemnata obligatia ca membrii de partid sa se aboneze la ziarul Tribunului.
In cursul saptaminii trecute a avut loc o intilnire a sefului de campanie a PRM, senatorul Valentin Dinescu, cu presedintii de filiale ai partidului, unde a fost analizata situatia dificila in care se afla formatiunea lui Vadim Tudor inaintea alegerilor pentru PE. Partidul are mari probleme financiare, bugetul de campanie fiind aproape de zero. In plus, asa cum anunta insusi C.V. Tudor intr-o emisiune televizata, revistele sale sint in faliment, motiv pentru care a dat o directiva prin care membrii PRM sint obligati sa ii cumpere publicatiile. PRM este izolat financiar si de sponsori, deoarece toate sondajele de opinie nu dau mari sanse partidului sa treaca de pragul electoral. „Ofertele sponsorilor sint foarte mici si, daca sefii nostri de filiale nu vor gasi o modalitate sa contribuie cu bani, nu stiu cum ne vom descurca“, a declarat pentru Cotidianul seful de campanie a PRM, senatorul Valentin Dinescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.