Presedintele filialei Giurgiu a PPRM, Dan Liga, a anuntat ieri ca a desfiintat organizatia judeteana. Liderii partidului spun insa ca e vorba doar de reorganizare, deoarece decizia de desfiintare apartine doar Biroului Permanent.

Un presedinte suparat

"Am considerat necesar sa dizolv filiala Giurgiu pentru ca doar asa putem sa eficientizam activitatea politica. Am fixat un termen pina pe 15 aprilie, cind judetul trebuie impartit in zece zone conduse de zece lideri zonali", a declarat Liga, adaugind ca toti cei care vor sa se alature partidului din nou, trebuie sa se reinscrie.

Cu sau fara voie de la centru

Intrebat de "Cotidianul’’ daca are acceptul conducerii centrale pentru aceasta decizie, liderul filialei Giurgiu a motivat ca, in momentul in care s-a decis desfiintarea organizatiei, a fost prezent si deputatul Cristian Buzea, reprezentantul Biroului Permanent National in judet. Acesta a negat insa ca s-ar fi luat o decizie definitiva in acest sens. "A fost o discutie in care dinsul si-a manifestat intentia, dar nu a existat o decizie in acest sens", motiveaza Buzea. Mai mult, el s-a dezis de intentia lui Dan Liga, spunind ca este o decizie personala a presedintelui filialei Giurgiu. La rindul lui, presedintele PPRM, Corneliu Ciontu, ne-a declarat ca nu este vorba de o desfiintare a filialei, pentru ca numai Biroul Permanent poate decide asta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.