Presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu, va discuta astazi cu avocatii partidului situatia creata prin contestatiile depuse la Tribunalul Bucuresti pentru a se bloca inregistrarea oficiala a noului partid sub denumirea PPCD.

"Este vorba de un partid care este aliat cu partidul sindicatelor. Ei au depus dupa noi o cerere de inregistrare cu denumirea Polul Popular Crestin Democrat. Mai este o persoana fizica, contestatar de profesie. In afara de cei care au probleme patologice, trebuie sesizat faptul ca se incearca blocarea formarii unei forte politice populare crestin-democrate.

Cred ca in spate se afla aceleasi structuri securiste, care au ca scop sabotarea noastra", a declarat Ciuhandu. Acesta a mai spus ca eforturile facute pentru a bloca inregistrarea PPCD la tribunal sint in contrast flagrant cu pozitia Guvernului fata de PPCD: "Sintem contestati, dar cind e vorba de facut lobby la Bruxelles si la PPE, pe noi ne-au chemat sa intervenim".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.