Invitat la aniversarea Partidului Socialist Roman, Ion Iliescu i-a facut „filfizoni" si „aroganti" pe liderii social-democrati.

Incurajat de peste 40 de membri ai Partidului Socialist Roman, Ion Iliescu a criticat PSD si conducerea sa si a atacat purtatorii de mesaje ai stangii romanesti. El a avertizat ca in tabara pesedistilor s-ar putea infiinta "aripi noi, mai inspre stanga sau centru". Iliescu a fost principalul invitat la aniversarea a 15 ani de la reinfiintarea PSR.

"Ei fac pe socialistii, oameni de stanga, dar la ei acasa sa fie altfel. Acesti filfizoni fac lectii de morala si echitate, dar ei se infrupta din ce li se ofera". in acest fel i-a caracterizat Ion Iliescu pe purtatorii de mesaj ai stangii romanesti.

Iliescu nu a iertat PSD, afirmand ca partidul nu este obisnuit cu "diversitatea in modul de abordare a lucrurilor" si a anuntat ca in partid s-ar putea forma aripi noi. "Exista mentalitati cazone care vor sa impuna, ca la cazarma, aceeasi ordine pentru toti. (...) in PSD exista o diversitate de valori si idei. S-ar putea forma aripi noi la stanga si spre centru. Altfel ne pierdem.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.