Fostul sef al Protocolului Prezidential in perioada mandatului lui Emil Constantinescu, Florin Vodita, a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei premierului, prin decizie semnata de primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu.
Timp de un an, din mai 1997, Florin Vodita a fost consilier de stat, seful Protocolului Prezidential la Presedintia Romaniei, iar ulterior a indeplinit, pana la sfarsitul anului 1998, functia de consilier de stat pentru relatii financiar-bancare internationale al primului-ministru.

La inceputul anului, in februarie, seful Administratiei Prezidentiale din perioada martie-septembrie 2000 si consilier pe probleme de aparare, ordine publica si siguranta nationala al fostului presedinte Emil Constantinescu in 1996-2000, Dorin Marian, a fost si el numit in functia de prim-consilier al premierului, cu rang de secretar de stat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.