Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a solicitat miercuri seara reprogramarea consultarilor cu partidele parlamentare privind bugetul pentru 2008, precum si completarea acestor consultari cu discutarea proiectului de lege privind introducerea votului uninominal.

"In ceea ce priveste organizarea consultarilor asupra bugetului propuse pentru joi, 18 octombrie, primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a solicitat miercuri seara partidelor parlamentare sa convina asupra reprogramarii acestor consultari pentru saptamana viitoare.

Solicitarea are in vedere completarea agendei cu tema legii privind votul uninominal", a precizat, pentru ROMPRES, purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru.

Seful Executivului le-a adresat, marti, o invitatie partidelor parlamentare pentru a participa la consultari pe marginea proiectului legii bugetului de stat pe anul 2008.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.