"Elvetianul", "Tobosarii", "Nicu Animalu'", "Sile din Berceni" si ceilalti

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Marian Vanghelie, a apelat la reprezentantii clanurilor tiganesti si ai lumii interlope pentru a le cere sustinerea la alegerile de duminica, 3 aprilie. La intalnirea ce a avut loc in data de 18 martie au participat "Elvetianul" - reprezentant al clanului "Tobosarilor", "Nicu Animalu'" si "Sile din Berceni" - apropiati ai fratilor Camataru, "Aurica Lautarul" - lider al rromilor din Dudesti si Dristor, "Aliuta", "Nicu Ursarul" si oamenii lui "Dan Bloju". Vanghelie le-a promis acestora ca ii va recompensa daca vor reusi sa-si convinga familiile si clanurile sa-i acorde voturile.

S-a convenit ca in fiecare zona sa se intocmeasca liste cu alegatorii saraci, urmand ca acestia sa primeasca pachete cu alimente "daruite" de firmele controlate de interlopi. Discutiile dintre Vanghelie si cei amintiti au avut loc seara, in incinta Primariei sectorului 5, dupa ce in prealabil au fost izgoniti din apropiere toti gardienii publici.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.