Directorul Institutului Pro, Bogdan Teodorescu, si-a dat ieri demisia din cauza sondajului care il favoriza flagrant pe liderul PSD, Mircea Geoana.
„Confirm ca mi-am dat azi demisia. Nu vreau s-o corelez cu nici un eveniment, as vrea sa ma intelegeti“, ne-a declarat ieri Bogdan Teodorescu. Gestul survine la numai o zi dupa ce ziarul nostru a publicat, in exclusivitate, rezultatele unui sondaj de opinie in care Mircea Geoana, liderul PSD, aparea cu un scor incredibil de mare la capitolul incredere in personalitatile politice. Teodorescu declara in editia de ieri a Cotidianului ca nu-si explica „in nici un fel“ rezultatul pe care il obtine Geoana in sondajul Data Media, realizat la comanda institutului pe care il conducea. „E un rezultat care ma uimeste, dar o iau ca atare. Mie nu mi se pare normal sa creasca atita, dar asta e opinia mea“, afirma Bogdan Teodorescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.