Dupa PNL, si formatiunile care il sustin neconditionat pe Basescu au inceput sa-si faca reclama electorala inaintea declansarii campaniei oficiale.
Formatiunea politica condusa de Theodor Stolojan a „plecat“ si ea in campanie electorala pentru Parlamentul European inainte de startul oficial al acesteia - 25 octombrie. Liberal-democratii au raspindit in tara - in cutiile postale si la usile apartamentelor din cartierele cu blocuri - fluturasi si pliante cu o adresa de net si un numar de telefon, prin care le cere cetatenilor sa anunte orice neregula privind autoritatile locale sau centrale. Fluturasii si interfata de pe net contin sigla PLD si poza lui Stolojan, sub care sta scris „Te reprezinta“. Actiunea se deruleaza sub numele „Vrei sa te implici“ si dureaza exact pina pe 25 octombrie. Demersul PLD a fost deja atacat in Camera Deputatilor printr-o declaratie politica a deputatului PSD Ion Stan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.