Deputatul UDMR de Covasna Tamas Sandor i-a transmis ieri liderului PC, Dan Voiculescu, un mesaj "binevoitor" din partea maghiarilor si romanilor din judetul Covasna.
"Ocoliti tinutul Secuiesc pentru ca prezentati un risc ecologic: poluati atmosfera. si la propriu, si la figurat", i-a spus Tamas Sandor lui Voiculescu.

Anuntul deputatului UDMR vine dupa ce liderul PC a vizitat o scoala cu predare in limba romana si una cu predare in limba maghiara din judetele Covasna si Harghita si a sugerat ca in urma unor propuneri legislative ale conservatorilor, copiii maghiari sa fie obligati sa invete limba romana. "Atat ungurii, cat si romanii cu bun-simt sunt revoltati de modul si de continutul invataturilor voiculesciene", a explicat Tamas Sandor. Deputatul UDMR a adaugat ca "Dan Voiculescu, ca si Ceausescu, a venit cu elicopterul in judetul Covasna". in opinia politicianului din Secuime, Voiculescu a ales calea "reclamei mediocre si de prost-gust si de rea-credinta".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.