Teodor Atanasiu: "Daca vin ceilalti la guvernare, vom avea cu totii dosare penale".

Poate fi si mai rau”, acesta este mesajul cu care conducerea PNL incearca sa-i mobilizeze pe liberalii din teritoriu in campania electorala pentru europarlamentare.

Vicepresedintele Teodor Atanasiu i-a avertizat, sambata, pe alesii liberali din Alba ca risca sa aiba cu totii dosare penale daca PNL nu se mentine la guvernare. In acest sens, misiunea oamenilor din teritoriu va fi una destul de dificila in plin scandal al ministrilor penali pentru ca vor trebui sa-i laude pe membrii cabinetului pentru marirea pensiilor sau banii dati in plus la Educatie si Sanatate.

„PNL va trebui sa continue guvernarea si toti alesii partidului vor trebui sa faca eforturi timp de o luna si jumatate pentru a demonstra alegatorilor aceste realizari. Va trebui sa mergem inainte la guvernare, daca vin ceilalti o sa aveti toti dosare penale”, si-a mobilizat Teodor Atanasiu colegii de partid.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.