A inceput Bogdan Olteanu, care a apreciat ca ziua in care PLD va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu II va fi "ziua tuturor prostanacilor". "Ziua in care se va depune acea caraghioasa, stupida motiune de cenzura o voi declara Ziua tuturor prostanacilor", a fost declaratia facuta de presedintele Camerei Deputatilor.

A venit apoi replica lui Cristian Boureanu: "Olteanu este cel mai bun exemplu de politician din generatia tanara, pervertit si compromis de aroganta, suficienta si indiferenta fata de electorat, specifice politicienilor din generatiile crescute in comunism", a atacat vicepresedintele PLD. Boureanu si-a argumentat afirmatiile apeland la momentul rupturii PNL si constituirea ulterioara a PLD. "ii aduc aminte ca anul trecut, impreuna cu Calin Popescu Tariceanu, au fost prostanacii Parlamentului si au reusit sa distruga dreapta romaneasca in general si PNL in special", a completat Boureanu.

Cei doi au recurs la a-si transmite replici acide prin intermediul mass-media dupa ce au ales traiectorii politice diferite: fin al premierului Calin Popescu Tariceanu, Olteanu a ramas la carma PNL si a ajuns presedinte al Camerei Deputatilor, iar Boureanu a trecut la PLD, unde a ajuns vicepresedinte, sub Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.