O mana de pesedisti, in frunte cu Mircea Geoana, s-a adunat ieri la Romexpo pentru a lansa proiectul de oferta politica a partidului pentru alegerile europarlamentare.
Cristian Diaconescu si Ecaterina Andronescu au fost singurii vicepresedinti care au participat la evenimentul patronat de Liviu Dragnea, seful de campanie, alaturi de ei aflandu-se candidatii, desi nici ei toti (Ioan Mircea Pascu a lipsit), si cativa tineri social-democrati. Desfasurata fara mare fast, actiunea s-a rezumat la doua discursuri, dintre care unul al lui Geoana, lung si foarte "codimentat". "Europa nu iti baga banii in traista. Europa e ca un fel de bancomat, in care, daca stii sa introduci codul si stii sa faci proiecte si ai oameni seriosi la guvernare, banii vin. (...) Dar actualul guvern nu stie sa lucreze cu bancomatul, stie sa lucreze doar cu plicul, cu palinca sau cu caltabosul. Eu propun ca acest faimos caltabos sa devina simbolul Aliantei si al puterilor de dreapta", a perorat liderul PSD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.