PLD da un ultimatum Guvernului: daca in trei zile nu demisioneaza, partidul initiaza o motiune de cenzura. Decizia a fost luata la sedinta Delegatiei Permanente a PLD.
Presedintele PLD Theodor Stolojan a anuntat ca PLD va demara procedurile pentru initierea motiunii de cenzura "Guvernul Tariceanu - un Guvern corupt si incompetent", alaturi de PD, in cazul in care Executivul nu va demisiona pana luni.

Delegatia Permanenta a PLD a adoptat astazi o rezolutie prin care PLD se angajeaza sa inceapa strangerea de semnaturi pentru depunerea unei motiuni de cenzura. Stolojan a precizat ca deocamdata nu a discutat cu colegii de la PD. PLD are in jur de 30 de parlamentari, iar pentru depunerea unei motiuni de cenzura este nevoie o treime din numarul parlamentarilor. PSD nu mai poate semna o noua motiune la adresa Cabinetului Tariceanu II.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.