PD, PLD si PSD au cantat pe aceeasi voce, ieri, cerand demisia Guvernului dupa scandalul Remes.
Intr-o conferinta de presa tinuta la Cluj, impreuna cu secretarul general Vasile Blaga, presedintele pedist Emil Boc a sustinut ca Guvernul Tariceanu trebuie sa plece de la putere pentru „incompententa si coruptie”. „Romania este de doua ori umilita. in primul rand din cauza spagii liberale, apoi din cauza prefigurarii activarii clauzei de salvgardare pe agricultura, ceea ce ne aduce in situatia de a piarde cel putin 110 milioane de euro. Romania nu mai trebuie sa fie condusa de Guvernul spaga. (...) spaga lui Remes a facut inconjurul lumii. Daca tarile UE doar credeau ca Guvernul Tariceanu este corupt, acum stiu cu certitudine”, a afirmat Boc.

Liderul PD a mai spus ca este inadmisibil ca tara sa fie in situatia de-a avea la putere un partid alaturi de care, in 2004, PD a militat impotriva coruptiei, pentru ca acum, coruptia sa devina politica de stat, „continandu-se astfel politica PSD”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.