Liderul grupului senatorial al PC din Senat, Sabin Cutas, considera ca in actuala conjunctura politica, Guvernul nu va avea incotro si va fi obligat sa tina cont de obiectiile pe care partidele de opozitie le vor formula la legea bugetului.
„Eu cred ca va trebui sa tina cont de pretentiile catorva partide din opozitie, pentru ca la sustinerea parlamentara pe care o are Guvernul in momentul de fata, nu va putea sa treaca legea bugetului fara voturi din afara”, a declarat ieri pentru A.M.Press, Sabin Cutas. Acesta nu s-a ferit sa adauge ca in ce priveste PC, acesta va incerca „sa influenteze Guvernul” pentru a-si da votul pe buget. „Sigur ca noi ne vom sustine in continuare punctele de vedere si vom cauta sa influentam inca o data Guvernul, pentru a-l face sa inteleaga ca este nevoie cel putin de reducerea TVA la alimentele de baza si de neimpozitarea venitului reinvestit. Sunt chestiuni la care nu avem de ce sa renuntam pentru ca in viziunea noastra ele raspund unor nevoi ale romanilor”, a explicat senatorul conservator. In final, acesta a exprimat disponibilitatea formatiunii din care face parte pentru eventuale consultari cu premierul Tariceanu deoarece, spune Cutas, atitudini de genul „nu vorbim cu ala ca e prost sau e rau”, nu au nimic de-a face cu o Romanie a anului 2007.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.