O delegatie a UDMR, condusa de presedintele formatiunii, Marko Bela, se va intalni miercuri la Bruxelles cu oficiali ai Parlamentului European.

Potrivit lui Marko Bela, vizita se va face "sub egida campaniei electorale" a UDMR pentru PE. Potrivit senatorului UDMR Sogor Csaba, aflat pe locul al doilea in lista Uniunii pentru PE, vizita va dura o singura zi, in care UDMR se va intalni cu "lideri ai partidului popular, ai celui socialist, liberal, ne vom intalni si cu domnul Ludovic Orban... cu grupul maghiar al PPE...". Tema vizitei sunt, potrivit lui Sogor, "alegerile din 25 noiembrie, respectiv temele importante pentru noi si pentru Europa".

Din delegatia UDMR vor face parte candidatii Uniunii la PE - senatorii Gyorgy Frunda si Sogor Csaba, ministrul comunicatiilor, Iuliu Winkler, viceprimarul Oradei, Biro Rozalia, si ministrul mediului, Korodi Attila.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.