Premierul Calin Popescu-Tariceanu a profitat, ieri, de lansarea, la Ploiesti, a eurocandidatilor li-berali, pentru a-l ataca si el pe presedintele Traian Basescu.
In discursul tinut in fata celor 200 de membri PNL stransi in sala Teatrului „Toma Caragiu”, Tariceanu i-a pus alaturi pe Basescu si Gigi Becali: „Modelul nostru nu trebuie sa fie presedintele de club bogat, care vrea sa fie si antrenor in acelasi timp si care este copiat de presedintele tarii, care vrea sa fie si presedintele Romaniei si prim-ministru. (...)

Institutii ale statului sunt folosite de presedinte in lupta cu dusmanii lui. (...) Pentru presedinte nu exista adversari, exista dusmani, si dusmani sunt toti cei care nu sunt cu el”. Premierul a explicat si de ce a modificat componenta Comisiei speciale care ii cerceteaza pe ministri: „Am vrut sa scoatem aceasta comisie de sub influenta factorului politic. Ce vreti mai corect decat atat?! O comisie care este formata din specialisti, nu din oameni pusi de ministri”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.