Asociatia Pro Democratia are de simbata un alt presedinte. Cristian Pirvulescu a demisionat in urma unui scandal din care nu au lipsit nici altercatiile fizice.
Demisie cu scintei simbata din fruntea Asociatiei Pro Democratia (APD). Cunoscutul politolog Cristian Pirvulescu a anuntat, in cadrul Adunarii Generale a APD, desfasurata la Calimanesti, ca se retrage din functia de presedinte al Asociatiei. Retragerea lui Cristian Pirvulescu s-ar fi produs, potrivit unor surse din APD, in urma unui conflict violent cu unul dintre liderii clubului Pro Democratia Sibiu, Bucur Bogdan, conflict din care nu ar fi lipsit contactele fizice.

Totul ar fi plecat de la reprosurile lui Pirvulescu la adresa unor lideri ai unor filiale ale APD care ar fi membri si in alte organizatii, ceea ce, in opinia acestuia, ar reprezenta un conflict de interese. De aici, totul s-ar fi transformat intr-o disputa personala intre Pirvulescu si Bogdan. „Spiritele s-au incins si a existat o altercatie fizica. Subiectul nu a mai contat, au urmat doar acuzatii personale“, ne-au declarat sursele citate. Cert e ca, in urma acestui episod, Pirvulescu si-a dat demisia si asta la numai doua ore dupa ce tocmai fusese reales in functie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.