Adrian Nastase: Promit electoratului ca in urmatorii patru ani voi reusi, alaturi de PSD+PUR, sa elimin saracia din tara si sa duc Romania in Uniunea Europeana.

Traian Basescu: In calitate de sef de stat, daca voi avea un ministru corupt, va asigur ca il voi executa politic in fata Parlamentului Romaniei!

C.V. Tudor: Consider ca acest ciclu satanist de 15 ani trebuie sa ia sfarsit si promit eliminarea coruptiei si instaurarea unei noi ordini morale.

Marko Bela: Pledez in favoarea descentralizarii foarte puternice in toate domeniile importante, intrucat acest proces va ajuta la eficientizarea societatii.

Gheorghe Ciuhandu: Sustin eliminarea tuturor neocomunistilor din structurile de conducere ale tarii, bazandu-ma pe valorile traditionale ale Bisericii.

Petre Roman: Doresc un nou inceput si refuz oferta mincinoasa a celorlalte partide. De aceea, m-am angajat in cursa prezidentiala, pentru a rezolva greutatile oamenilor.

Gigi Becali: Desi mi-am format un partid relativ tarziu fata de celelalte formatiuni, promit romanilor ca voi face din Romania o tara mandra, ca soarele de pe cer.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.