Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca nu este de acord cu posibila excludere din partid a presedintelui de onoare al acestui partid, Ion Iliescu, si ale lui Razvan Teodorescu, Alin Teodorescu si Ion Solcanu, relateaza Rompres.

Vanghelie a anuntat ca, la CEX al partidului, de sambata, din Brasov, organizatia sa se va impotrivi dorintei liderului PSD, Mircea Geoana, de a-i exclude pe cei amintiti mai sus.
In schimb, despre Dan Mihalache, Vanghelie a spus ca nu stie exact daca ar trebui exclus din partid, pe motiv ca ar fi avut 'un comportament destul de urat la toata conducerea partidului si a avut niste suparari privitor la liste, ceea ce e cu totul alta problema'.

'Parerea mea este ca nu vom exclude pe nimeni si nu cred ca trebuie sa excludem pe nimeni din partid pentru anumite declaratii care s-au dat. Nu cred ca este momentul sa discutam despre demiteri. Cred ca vom gasi o solutie echilibrata la Brasov. Eu nu sunt de acord cu excluderea presedintelui Iliescu, nu sunt de acord cu excluderea lui Razvan Teodorescu, nu sunt de acord cu excluderea senatorului Solcanu si a lui Alin Teodorescu', a afirmat Vanghelie.

Liderul PSD Bucuresti a precizat ca este sigur ca nu se pune problema excluderilor.'Avem alte probleme, trebuie sa vedem ca nu avem nicio viziune din partea presedintelui Romaniei, avem un guvern slab care incearca sa pacaleasca populatia si incearca sa preia proiectele noastre si sa le prezinte repede la televizor', a spus el.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.