Deputatul democrat vorbeste despre “milioane de euro” trecute din “buzunarele liberalilor in cele ale parlamentarilor care au votat impotriva motiunii. PNL cere dovezi si ameninta cu tribunalul.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca PNL ar fi dat “milioane de euro” parlamentarilor care au votat impotriva motiunii de cenzura a PSD. “Milioane de euro au trecut din buzunarele liberalilor in ale acelor parlamentari care au votat impotriva motiunii. Mi se pare nefiresc si nejustificat votul celorlalti parlamentari apartinind opozitiei, un vot care a fost influentat de motivele pe care le-am enumerat. Este inadmisibil, in opinia mea de parlamentar vechi, ca un partid care depune o motiune de cenzura sa nu si-o voteze”, a declarat Oltean. Intrebat ce dovezi are in acest sens, liderul PD a spus ca este foarte greu sa dovedesti acest fapt, singura dovada putind fi “recunoasterea celor care au primit, ceea ce e aproape imposibil”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.