Dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PSD ar putea fi amanata cu o zi, ceea ce inseamna ca sedinta comuna a celor doua camere ar putea avea loc joi, nu miercuri, cum fusese stabilit initial.

Si asta pentru ca secretarul Camerei Deputatilor din partea PSD, Ioan Munteanu, are de gand sa propuna marti amanarea.

Deputatul Munteanu spune ca motivele cererii sale sunt doar de ordin tehnic: in aceeasi sedinta comuna in care va fi discutata motiunea trebuie sa fie validati si noii membri ai Comisiei Nationale de Valori Mobiliare, iar acestia nici macar nu au fost audiati in comisii.

Deputatul PSD Ioan Munteanu mai spune ca va face propunerea de amanare cu o zi a sedintei comune a camerelor numai in cazul in care nu o vor face presedintii comisiilor de specialitate in care trebuie audiati candidatii CNVM.

Motiunea de cenzura a PSD a fost citita in Parlament in 27 septembrie, iar birourile permanente reunite ale camerei Deputatilor si Senatului hotarasera ca motiunea sa fie votata in 3 octombrie.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.