Potrivit estimarilor liderului deputatilor PSD, motiunea nu va intruni mai mult de 210-224 de voturi, din 232 necesare pentru adoptare.

Ultima numaratoare facuta de Viorel Hrebenciuc si comunicata liderilor PSD arata ca motiunea de cenzura nu va intruni mai mult de 210 voturi. Cu 22 mai putine decat ar fi necesare pentru ca motiunea sa fie aprobata. La o numaratoare anterioara, facuta de liderul deputatilor PSD, iesisera 224 de voturi pentru motiune.

Lista lui Hrebe

Hrebenciuc a facut o lista cu parlamentarii PSD pe care partidul nu poate conta. Acestia se impart in trei categorii: „bolnavii”, „suparatii” si „calatorii”. In prima categorie se afla Antonie Iorgovan, Dan Iosif, Octav Cozmanca si Teodor Filipescu. Recent s-a imbolnavit si Adrian Paunescu. Acesta i-a promis totusi lui Geoana ca va incerca sa vina. Probleme personale a invocat si senatorul Petre Daea, un apropiat al lui Nastase. La sfarsitul saptamanii trecute, nepotul sau a fost arestat pentru vanzare de droguri.

Nastase are o deplasare in ziua votului

Urmatoarea categorie este formata din cei care sunt suparati pe partid, pe Mircea Geoana. In capul listei se afla Adrian Nastase, care fix in ziua de 3 octombrie are aranjata o deplasare de patru zile in Olanda si Croatia.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.