Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat sambata, la Bistrita, ca este convins de faptul ca presedintele Traian Basescu nu isi doreste ca motiunea de cenzura sa fie votata.
”Sunt convins ca toti colegii nostri din PSD, parlamentarii nostri, vor vota motiunea. Dar mai sunt convins de un lucru, dupa interventia de alaltaieri a domnului presedinte Traian Basescu - sunt convins ca domnul presedinte isi doreste sa nu treaca motiunea. De fapt, aceasta interventie inainte de motiune a fost un semnal 'nu votati motiunea, nu cumva sa dati jos guvernul, ca nu stiu ce fac dupa'. Interventia domnului presedinte mi-a confirmat ca motiunea este un lucru bun, altfel nu ar fi fost impotriva”, a spus Ponta.

Vicepresedintele social-democrat sustine ca singura solutie, in cazul in care motiunea este adoptata, va fi un guvern PSD, care sa reflecte rezultatul ultimelor alegeri parlamentare. ”Daca trece motiunea, noi avem un drum al nostru foarte clar. Ce face presedintele Basescu, ce fac celelalte partide nu tine de noi. Dar drumul nostru este foarte clar, noi votam un guvern social-democrat, asa cum au votat oamenii si in noiembrie 2004. Daca presedintele Basescu, conform Constitutiei, nominalizeaza alt premier decat unul social-democrat, nu vom vota acel guvern”, a declarat liderul PSD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.