Fostul ministru al Controlului il acuza pe Vanghelie ca l-a suspendat sase luni din partid pentru a-l impiedica sa ajunga senator pe locul eliberat de Voiculescu.
Demisia din Senat a liderului PC, Dan Voiculescu, a declansat razboiul in sinul organizatiei PSD Bucuresti. Fostul ministru al Controlului din guvernul Nastase, Ionel Blanculescu, a anuntat vineri ca il va da in judecata pe presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, pentru ca il impiedica sa ocupe locul ce-i revenea in Senat dupa retragerea lui Voiculescu, pe baza listelor din 2004 ale Uniunii PSD+PUR. Reactia lui Blanculescu apare dupa ce joi seara organizatia PSD Bucuresti a decis, intr-o sedinta, suspendarea sa din partid pentru o perioada de sase luni, acuzele principale fiind lipsa activitatii politice si neplata la zi a cotizatiei. In urma acestei decizii, locul lui Voiculescu in Senat ar urma sa fie ocupat de fostul secretar general al Federatiei Romane de Atletism, Nicolae Marasescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.