Deputatul PSD Dan Mihalache declara ca nu intentioneaza sa demisioneze din PSD, insa se poate gindi sa schimbe liderul si sa se asocieze cu alti colegi.
“Ramin membru al PSD si ma voi bate pentru un partid cu adevarat modern si care sa functioneze dupa principii de transparenta si competenta. Am prea mult background social democrat ca sa ma gindesc la o plecare. Pot insa sa ma gindesc sa schimb liderul si sa ma asociez cu alti colegi”, a declarat Mihalache, citat de MEDIAFAX. El considera ca un partid nu trebuie condus “prin excluderi si sanctiuni". "Clamarea unei discipline de tip cazon e ridicola", a afirmat Mihalache.

Deputatul a mai spus ca nu s-a asteptat sa fie exclus de pe lista candidatilor PSD la PE, iar masura luata impotriva sa i s-a parut "exagerata, discretionara si nestatutara". "Am un sentiment de dezamagire in raport cu Mircea Geoana, care mi s-a dezvaluit astfel cu severe tare de caracter", a spus deputatul PSD, adaugind ca dupa luarea deciziei de excludere de pe lista candidatilor pentru PE nu a discutat cu liderul PSD si nici nu mai are ce sa discute cu acesta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.