Traian Basescu a afirmat, joi seara la TVR, ca vede posibila o colaborare cu PSD doar dupa 2008, dupa ce se curata de oameni ca Iliescu sau Hrebenciuc. El l-a acuzat pe Adrian Nastase ca i-a pregatit o inscenare in dosarul "Flota".
Traian Basescu l-a acuzat pe presedintele de onoare al social-democratilor, Ion Iliescu, ca nu l-a lasat pe Mircea Geoana sa conduca PSD si ca i-a sabotat autoritatea permanent. Daca PSD se reformeaza - adica scapa de persoane ca Viorel Hrebenciuc si Ion Iliescu -, "va deveni un partener fezabil pentru guvernarea viitoare", anunta Basescu. "Daca PSD scapa de ancorele din trecut, de politicienii de genul lui Viorel Hrebenciuc, de adversari ai democratiei ca Ion Iliescu, devine un partid cu care se poate lucra", a marturisit seful statului, care a precizat ca nu considera PSD inamicul sau. "si Adrian Nastase, si Ion Iliescu isi fac socotelile gresite atunci cand isi pun problema sa saboteze actiunea lui Geoana in speranta ca vor reusi sa-l debarce", a mai avertizat insa Basescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.